Vem tar hand om trapphuset?

Det är inte ovanligt att det hus man bor i, består av flera lägenheter med trapphus. Oftast är det hyresvärden som ska sköta detta med trappstädning, men det är inte i alla lägen det fungerar bra. Bor man i en bostadsrätt, så kan det vara så att trappstädningen sker av en städfirma, som bostadsrättsföreningen anlitat. En trappstädning Stockholm är viktigt i alla typer av hus, oavsett vem som äger det. Är det en hyresfastighet och du är fastighetsägare, så är det bra om du ser till att det blir av. Det gör att dina hyresgäster trivs på ett bra sätt.

En ren trappa mår alla bra av

Trappor och trapphus mår även de bra av att städas så klart. Det är viktigt att underhålla denna typ av utrymmen. Om du som privatperson bor i ett trapphus, där det inte städas, säg till din hyresvärd att anlita trappstädning Stockholm. Få inte för dig att städa på egen hand. Det finns i och för sig de som gör det, men då har de kommit överens med sin hyresvärd om att det ska ske. 

Ta hjälp av städföretag

Om du äger en hyresfastighet och har behov av trappstädning Stockholm, så kan du anlita en städfirma. Ofta kan de städa en mängd olika saker, inte bara trappor, utan även ditt kontor, så väl som de erbjuder privatpersoner olika typer av städningar. Städade hem och andra utrymmen är bra mycket trevligare att vistas i.

23 May 2018

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.