Utseende, funktion eller både och?

Jag ska vara helt ärlig. Förvaringsskåp är inte särskilt sexigt eller spännande. I normala fall ska de uppfylla en funktion. Man ska kunna lägga saker i det, och kunna låsa en dörr. Sen är de flesta rätt nöjda. Funktionen kommer i första hand helt enkelt. Men söker du efter omklädningsskåp i Stockholm som har både funktionen och ett snyggt utseende så ska du kolla in här. Då kan du hitta bra förvaringsskåp och snygga omklädningsskåp för olika verksamheter. 

Från simhall till förskola

Det spelar ingen roll om du söker efter omklädningsskåp till en arbetsbod, till en industri eller om du inreder ett klassrum där det behövs ett skåp till varje elev. De har faktiskt det mesta du kan tänka dig inom branschen. En av de produkter jag gillar bäst är de metallskåpen de säljer. Men jag är väl lite skadad av mitt yrke kan jag tro. Jobbar du själv som läkare så kanske du är mer imponerad av de modeller som är med en antibakteriell yta. 

Specialanpassning inga problem

Jag tycker extra mycket om att du kan kontakta dem med de behov du har så kommer de att rita upp en plan för hur det skulle funka bäst för dig. Kombinera trä och metall, få en personlig touch och se till att ditt företag får lika snygga omklädningsrum som era konferensrum. Kolla gärna in sidan, länken har du längre upp i texten. 

19 Aug 2020

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.