Stoppa tjuven

Att komma till sitt arbete på morgonen och upptäcka att det varit ett inbrott kan nog vara en av de värsta upplevelserna för en företagare. Att datorer är borta med värdefull kundinformation och att alla databaser är puts väck kan ställa till många bekymmer även om man har en backup. Det är alltid en mycket bra idé att skaffa ett larmsystem för att hålla tjuvarna borta, eller för att få snabb hjälp om de ändå vågar göra ett inbrott. 

Det finns fler fördelar med ett larm

Ett bra företagslarm består oftast av en kombination av ett inbrottslarm, ett brandlarm och en tjänst där du får hjälp av väktare som rycker ut och ser till att åtgärda eventuella problem som upptått i samband med en sådan händelse. Det finns många operatörer på marknaden och det gäller för dig att välja ett som fungerar bäst för just din verksamhet. 

En helhetslösning

Om du är intresserad av en helhetslösning för ditt företag, med olika typer av larmsystem, utryckning och även möjlighet till moderna passersystem så finns Zonalarm Företagslarm. De samarbetar med ett flertal olika företag och kan erbjuda dig allt du behöver. Du kan ansluta ditt larm till vilken larmcentral du vill och de är SBSC certifierade vilket betyder att du får en tillförlitlig larminstallatör. En av de största fördelarna med dem är att du kan kontakta dem och få en kostnadsfri offert, för att se vilka behov du har och hur de kan tillgodose dem. 

21 Mar 2018

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.