Sparar man pengar på en värmepump?

Det händer då och då att jag får frågor om vilken sorts värmeanläggning som är bäst och jag vet att jag säkert svarat på det förut. Det finns inget enkelt svar, så därför väljer jag att svara igen. Det absolut billigaste sättet att värma sitt hus är med ved, om man äger sin egen skog. Då kan man hämta veden själv, hugga den och sedan elda med den och det enda det kostar är egentligen tid. Idag är detta få förunnat och bor man i en stad, som exempelvis Norrtälje, så är det inte troligt att man har vare sig skog eller vedpanna. Då får man kolla på andra alternativ. Värmepump i Norrtälje är ett kostnadseffektivt alternativ, och du kan få hjälp både att välja rätt pump och få den installerad av Göthes Sanitet AB. 

De kan hjälpa till med fler saker

Göthes är en bra firma som jag kan rekommendera av flera skäl. De är pålitliga, trevliga och de vet vad de sysslar med. De kan exempelvis hjälpa till med VVS i Norrtälje och då med allt vad det innebär med material och installationer. Det som är riktigt bra är att de har bra prisbild på de artiklar de säljer och även de som är billigast häller hög kvalitet. Jag vet många som anlitat Göthes i Norrtälje och som är jättenöjda. Så - sparar man pengar på en värmepump? Ja, i längden gör man det, så länge man inte byter från en vedpanna med egen ved. 

4 Dec 2019

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.