Smart satsa på solpaneler

En smart sak att satsa på till huset eller fastigheten det är solpaneler eller solceller. Då kan du på egen hand producera el för hushållet. Den el du producerar är miljövänlig samt att för varje år som går så kommer det att kosta dig mindre och mindre. Det kostar en del att investera i solceller, men det lönar sig alltså i längden att ha det. Genom att ta tillvara på energin från solen så kan du få el till ditt hem. Du slipper då att enbart ha el från ett elbolag. Det är bra, eftersom att deras priser tenderar att gå upp och ner. Du kan satsa på att också ha ett solcellsbatteri, för att lagra el till senare eller för att sälja av överskottet. 

Installera solceller på ditt tak

Du som vill kunna producera egen el, kika på solceller och solpaneler från Kopernicus. De erbjuder kompletta kvalitetslösningar med solcellspaket. Kopernicus kan även assistera dig med att montera dem på ditt tak. Solceller är ett riktigt bra alternativ för dig som vill kunna få den el du behöver till ditt hushåll. Genom att sätta dem på taket, så kan du på enkelt sätt ta ta tillvara på solens energi samt att du slipper vara helt beroende av elbolagen och deras dyra priser. När du väl har monterat upp solpaneler så kommer ditt hushåll att vara självförsörjande med el. Du producerar den på egen hand med hjälp av solen. Du kan även lagra den el du inte använder. Det genom ett så kallat solcellsbatteri.

29 Apr 2020

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.