Smart ha ett gym hemma

Om det är så att du vill kunna träna på gym, men att du inte har ett nära dig, eller att du har det svårt att hinna med att ta dig dit, så kan det vara bra att satsa på att ha ett gym hemma. Det finns lite olika sätt att göra ett hemma-gym på. Dels kan du satsa på att köpa ett så kallat multigym. Det är då flera maskiner i ett kan man säga. Du kan läsa test och hitta vilken som är bäst på FitnessFrank.se. Ett multigym kan vara en bra idé om du inte har allt för stor plats hemma. Du som däremot har mycket plats hemma, du kan skapa ett hemma gym med en massa olika maskiner.

Vad vill du träna?

Oavsett om du väljer att satsa på ett multigym, eller att köpa olika vikter, maskiner och redskap, så är det bra att utgå från vad och hur du vill träna. Är det fokus på vissa muskelgrupper som gäller eller vill du kunna träna hela kroppen? Att få in konditionsträning är även det smart, så en motionscykel eller löpband kan vara ett bra komplement.

Var vill du träna?

Om du har ett rum över hemma, eller en källare eller ett garage, så kan du med fördel göra om det till att vara ditt nya gym hemma. Det gör ju att du kan träna när du vill, utan att vara beroende av att ta dig iväg till ett vanligt gym.

9 Dec 2021

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.