Skapa ett tidlöst badrum

Ett badrum är en stor investering man gör. Då vill man också att det ska hålla länge. Både när det kommer till kvaliteten på inredning och uppbyggnad så väl som designen av den. Är det en design som snabbt går ur tiden är det inte så kul! Därför kan det vara en god idé att satsa på att skapa ett tidlöst badrum. Du som vill ha hjälp med badrumsrenovering i Haninge kan anlita en duktig badrumsfirma till detta. När du ska skapa ditt badrum, se till att det är enkelt att ändra om designen. Det är bra att kapa ett badrum som håller i längden. Färger, mönster med mera kan du ha på handdukar, mattor med mera och satsa på mer neutrala färger på inredning, möbler och inventarier. 

Skapa det badrum du vill ha

Är det en omfattande renovering är det bra att satsa på en fackman som hjälper dig med din badrumsrenovering i Nynäshamn. Du kan sedan inreda på egen hand. Det är bra att låta bli att montera skåp och kommoder fast på väggarna. Bättre är det då att köpa in fristående kommoder, eftersom att de då är lätta att byta ut efer behag. Även badkaret kan vara fristående och stå på egna ben. Satsa på hyllor som byggs in i väggen. Det gör att du kan skapa just den atmosfär som passar för tillfället. Du kan därmed ändra och variera dig efter årstid genom att byta ut färgerna på de föremål som placeras i hyllorna.

10 Apr 2019

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.