Skapa ett hemmaspa?

Om du ska bygga nytt eller renovera hemma, varför inte satsa på att bygga ett eget hemmaspa? Just att njuta av spa, det är det många som gillar. Visst kan man boka tid för spa i Malmö på samma sätt som man kan njuta av hudvård eller göra en vaxning i Göteborg. Men har man ett spa hemma, så kan man ju njuta när man vill. Enklaste varianten är att njuta av badrummet du redan har, tänder ljus, häller upp ett hett bad. Men det finns ju mer avancerade sätt att skapa ett eget hemmaspa på!

Gör ditt eget spa hemma

Det finns en massa saker man kan göra med badrummet för att få en bra spa känsla i det. I denna artikel från Sköna Hem kan du hitta en massa bra inspiration till exempel. 

Bygger du nytt, fundera på om du kanske ska satsa på att bygga en bastu med? Eller om du ska satsa mer på att ha ett bubbelbadkar? Eller är en ångdusch mer din grej?

Det är bra att från start bygga ett stort badrum, särskilt om du vill ha plats för spa. Bland annat så behövs en skön viloplats i form av fåtöljer. Rotting är inte fel, men trä funkar utmärkt bara det sköts om. Välj storlek efter utrymme. En bänk är också praktiskt att ha, för handdukar, aromer och annat smått och gott. Så se till att ha det i åtanke när du bygger om hemma!

17 Jul 2019

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.