Säkra tak

Ju högre upp på en byggarbetsplats man arbetar, desto farligare är det om man tappar balansen. Det får under inga omständigheter ske fallolyckor i den svenska byggbranschen eftersom vi ju har så hårda säkerhetsföreskrifter och -anordningar. När den mänskliga faktorn står ansvarig sker olyckor, så är det bara, så därför är det så viktigt att kunna lita på säkerhetsåtgärderna. Läs gärna den här informativa texten om taksäkerhet i Malmö. Upplysande!

Ett tak som håller

Takarbete är ett jobb som kräver sin expert och inte bara ur säkerhetsaspekt. Tak är de mest utsatta punkterna på byggnader och ska motstå väder och vind i årtionden innan de ska behöva renoveras. Det finns fantastiska material att tillgå idag, som skyddar oss mot skador, kyla och väderfenomen även när de ligger på som allra hårdast. När man väl investerar i ett nytt tak, eller om man uppför en helt ny byggnad, så vill man ha ett tak som håller och som är säkert för flera årtionden framåt. Välj en byggfirma med gedigen erfarenhet, t ex MHT Tak, så är du trygg i det att alla föreskrifter följs.

Taksäsongen är här

Nu står väl våren i startgropen, även om vädret inte riktigt tyder på det. När som helst så ska det väl slå om och bli lite mildare. Solen kommer på besök lite oftare och de första knopparna och blommorna tittar fram. Våren och sommaren är de bästa årstiderna för takarbete eftersom risken för dåligt, försenande väder är mindre då än om hösten och vintern.

29 Jun 2018

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.