När det är dags att byta bostad

Kanske du har byggt dina drömmars hus, eller så har du köpt ett färdigt, eller är det en ny lägenhet du ska flytta till? Oavsett vart du ska flytta, så är det just en flytt som ska ske. Det kräver en del, detta med att flytta. Dels kan man så klart göra det lätt för sig och anlita en flyttfirma. Men det är inte alla som har råd med det. Då får man flytta allt själv eller ja hoppas att man har många goda vänner som kan hjälpa till. För bra tips om flyttning så kan ni kolla in http://www.flyttips.nu/

Mycket att tänka på

När man ska byta bostad så är det ju en hel del saker att tänka på. Dels ska du ju packa allt, på rätt sätt, med lådor och annat. Sedan fixa ett släp eller lastbil eller annat att transportera dina saker i. Det är inte fel att se till att få hjälp av en massa vänner med. Ju fler som bär, desto fortare går det. Utöver detta, så är det ju en massa annat som även det ska tänkas på. Du får inte missa att adressändra, flytta abonnemang, säga upp saker och så vidare. Sedan är det ju flyttstädning av din gamla bostad med som ska göras. det kan du göra själv eller låta en städfirma göra åt dig. Det är inte fel att ha en checklista med allt du ska göra så du inte missar något. 

14 Sep 2018

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.