Möblera huset när det är klart

Det är inte fel om man bestämt sig för att bygga ett hus från grunden och se det bli färdigt. Det är en fantastisk känsla fantastiskt. När huset sedan är klart och det är dags att flytta in då gäller det att möblera det så som du vill ha det. Kanske det är läge att kasta ditt gamla matbord och köpa ett nytt. Det kan vara kul med nytt matbord, stolar och annat i köket som är nybyggt. Samma sak gäller så klart även i andra rum i ditt nya hus. Du har säkert en del gamla möbler du inte vill göra dig av med, men det är för jäkla trevligt med nya!

Blanda nytt med gammalt?

Tittar man på nätet så är det modernt att blanda nytt och gammalt. Läs till exempel denna artikel i Elle. Det går därmed att ha en personlig stil om du väljer att blanda. Sedan så kan det vara så att i vissa rum, så satsar du på helt nya möbler medan du blandar i andra. Köket är ett av de rum jag själv skulle satsa på helt nytt. Nya köksmöbler i form av matbord och matstolar som matchar den inredning i köket är inte fel. Samma sak gäller sovrummet, att satsa på en ny säng är inte fel. En säng bör bytas ut ändå efter x antal år. Så varför inte passa på när ni ska flytta in i ett helt nytt hem?

24 Apr 2018

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.