Inred ditt nya hus

Har du varit med och byggt ett hus från gunden och det är färdigt nu och det är dags att flytta in? Då kommer det roliga, det är dags att inreda ditt hem så som du vill ha det! Kanske du vill satsa på konst och design, eller föredrar du att blanda gammalt med nytt? Kanske du vill satsa på att köpa helt nytt i möbelväg och sedan kombinera det med vad du redan har sedan innan? Det bästa med att inreda ett nybyggt hem, är att du får som en blank tavla att måla på det sätt du vill kan man säga.

Heta trender inom inredning

Om du är en person som gärna följer trender så finns det mycket att hämta på nätet. Det är många livsstilsmagasin som gärna tipsar om hur du ska inreda och med vad. Nu i vår är trenden att det ska in med mer färg och mer gräna växter. Lampor, belysning och lyktor är inte heller det fel! Du ska inreda ditt hem så som du vill ha det. Det är inte ett måste att följa trender heller. En del föredrar att ha olika loppisfynd som de själva gjort om som möblemang. Det finns inga måsten eller förbud. Det är ändå ditt hem och det är du som ska bo där. Därmed är det så klart även du som bestämmer hur du ska inreda hemmet, eller hur?

2 Mar 2018

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.