Ibland är det bra att ta hjälp av proffsen

VVS

När ett hus byggs, så har det en massa olika delar som ska göras. Är det så att man anlitat en firma för att bra göra vissa delar, så kan man behöva ta in flera hantverkare för att göra andra saker. En sak som är bra att ta in, är en rörmokare. Särskilt om det gäller en VVS-installation i Uppsala eller var du nu bor. Visst är det ofta så att man anlitar ett företag för att bygga hela huset och brukar det ingå elektriker och rörmokare i det. Men det beror ju på vad för kontrakt du har med byggfirman.

Bra hjälp vid renovering och installationer

Kanske det är så att du inte bygger nytt, utan bara renoverar? Du kanske behöver göra en VVS-installation i Uppsala i form av nytt avlopp eller så är det så att du tänker dig installera golvvärme? Då är det bra att anlita en rörmokare med rätt behörigheter och utbildning. Det finns så klart vissa saker du kan göra på egen hand, men andra saker ska göras av proffs. VVS är en sådan sak som är bra att överlåta till de som kan. Samma sak gäller när det kommer till elinstallationer. Om du gör en del saker själv, så måste du vara medveten om att en del saker kräver installation av en fackman. Annars kanske inte försäkringen gäller om något händer. Så det kan vara värt att anlita en riktigt hantverkare då och då. 

8 May 2019

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.