Hur vill du att ditt kök ska se ut?

renovera kök

Köket, hemmets hjärta och ett rum som många gärna renoverar från grunden. Hur man vill ha sitt kök ser helt olika ut och beror mycket på behovet. En del vill ha ett litet, stilrent kök, andra en plats att samla hela familjen på för många familjemiddagar. Det är inte fel att anlita en kökstillverkare för att få det rätta köket. Det går till exempel att få ett måttanpassat kök. Det är ju inte fel!

Planera köket 

När du ska planera ditt kök så bör du göra det efter funktionalitet. Att ha rätt kökslayout är grunden för ett bra kök. Till exempel är förhållandet mellan diskho, kyl och spis viktigt. Det finns många kökstillverkare som har smarta lösningar som måttanpassat kök, lösningar inbyggda i skåp och så vidare. 

Välja stil till köket

Det är viktigt att veta redan tidigt vad det är för stil man vill köket ska ha, redan när man planerar. Det bestämmer ju inköp av allt från köksmöbler till beslag.

Det finns olika trender, men gå efter ditt eget val och känsla. Många känner att de vill ha ett kök som känns varmt och rustikt, eller ett klassiskt lantkök. Men det finns även de som föredrar stilrent kök med raka och rena linjer och trendiga detaljer.

Personliga kök är ett annat hett mode. Här gäller det att hitta sin egen stil. Sätt din egen prägel på köket genom att kombinera färger och material på ett spännande sätt. Det är då det blir som bäst!

 

7 Oct 2019

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.