Hur ofta är det ett måste att städa?

Städning, det är ju ett måste att göra, för att hålla hemmet rent. Det är att rekommendera att man minst en gång per vecka gör en så kallad veckostädning, då man dammar, dammsuger, torkar golv med mera. Köket och badrummet bör dock hållas efter lite oftare. Om man anlitar en städfirma som Städcompaniet, så kan man välja om man vill de ska komma varje vecka eller varannan. Det kan vara rätt skönt att få den hjälpen.

Ibland måste du storstäda

Även om du städar varje vecka så är det bra att ibland se till att göra en rejäl storstädning. Det är då du kan passa på att skura ugnen, göra rent kyl och frys, piska mattor, putsa fönster och allt annat. Det är rätt skönt att få det rent i varje vrå! Även detta är så klart något ett städföretag som Städcompaniet kan utföra!

Om du flyttar

En städning ska även ske om det är så att du ska flytta. Då i form av just flyttstädning. Denna städning är det viktigt att vara noggrann med. Det så att du blir godkänd på besiktningen.

Varför måste man städa rätt så ofta?

Grejen är ju att mer sällan du städar, desto smutsigare kan det bli. Damm kan samlas i drivor. Till slut blir det ohygieniskt och skadedjur kan ta sig in. Det är inte bra för hälsan att ha det ostädat, vare sig den fysiska hälsan eller den psykiska. Så se till att städa, eller anlita en städfirma att göra det åt dig.

15 Jul 2021

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.