Gör om köket på ett enkelt sätt

göra om köket

En full köksrenovering kan vara något många drömmer om. Men dels så tar det tid och dels så kostar det ganska så mycket pengar. Kanske det är så att du inte behöver göra om hela köket, utan bara kan göra om vissa delar för att fräscha upp det? Du kan till exempelvis satsa på Faktum Luckor. Det om du har en stomme från IKEA, eller köper en. Då är det Faktum stommar du behöver. I alla fall om du vill måttbeställa nya luckor från CustomKitchen. Just att byta luckor på alla skåp och lådor i köket gör rätt så mycket för att få det lite nyare och lite fräschare.

Andra saker för att fräscha upp köket

Det finns även andra saker du kan göra för att få ett lyft i köket. Du kan sätta nytt kakel till exempel eller måla om väggarna. Eller kanske satsa på ny kyl och frys? Att ta in färg, textil med mera är även det ett enkelt sätt att göra om. Kanske nya dynor till dina stolar? Du kan även byta möbler, nytt köksbord gör susen. På nätet finns det ännu mer bra tips och råd kring hur du kan göra om i köket på ett lätt sätt, utan att det kostar dig alldeles för mycket pengar. Men är det så att du vill göra om köket helt och hållet, så är det klart att du ska göra det. Bara du räknar på det ekonomiska först.

26 Sep 2019

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.