Funderar du på att renovera badrummet?

I ett hus så är det två rum, som när de ska renoveras kräver lite mer. Det är när man ska renovera köket och det är när man ska renovera badrummet. Detta kräver lite mer eftersom att det dels oftast handlar om att riva ut allt och sätta in nytt, samt att det ofta är både el och vatten som man har att göra med. När man ska renovera badrum är det inte fel att ta hjälp av en rörmokare eller en VVS-hantverkare till exempel. Det eftersom att en del saker måste göras av någon som har rätt behörigheter.

Ta in firma för hela jobbet

Det allra enklaste alternativet för att renovera badrummet är ju så klart att ta in en firma som har tillgång till hantverkare, elektriker och rörmokare. Då kan de renovera allt åt dig och det behövs inte tas in olika hantverkare från olika ställen. Det underlättar för dig och det blir ofta även ett bättre pris då. Förvisso kan du om du vill göra egna saker, med renoveringen. Det är upp till dig och hur händig du känner dig. Men som sagt vissa saker får du inte göra på egen hand. Om du ändå gör det och något blir fel och du vänder dig till försäkringsbolaget så kan det vara så att de inte ersätter dig eftersom du inte låtit en behörig person göra ett visst arbete. Så tänk över vad och hur du ska renovera ditt badrum.

8 Aug 2018

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.