Förbättra er lagerhantering

Oavsett om det är så att ni har ett stort lager eller ett litet lager så är det bra att se till så att det är organiserat på ett bra sätt. Det kan vara bra att satsa på rejäla lagersystem och lagerinredning. Lagerinredning omfattar ofta lagerhyllor, pallställ, hyllställ samt olika lagersystem. Att använda sig av det gör att logistiken och lagerhanteringen blir bra mycket effektivare. Att ha ett lager som organiserats upp på ett bra sätt, så har ni alltid tillgång till era saker. Ni kan lagra samt hämta det ni behöver, när ni behöver det. Ett lagersystem bör vara flexibelt och kunna anpassas samt att det även behöver tillgodose era behov.

Smart med lagersystem och lagerinredning

Inom lagersystem och lagerinredning idag så finns det en hel del ni kan ha nytta av. Det är inte fel att satsa på bra pallställ, så väl som andra sorters hyllställ. Att ha ett bra lagersystem för att du kan hantera godset oavsett storlek på det. Det kan vara bra att även satsa på utrustning för att minska tunga lyft och annat. Det genom att satsa på rullbanor, truckar, pallyftare med mera. Sedan är det även ofta ett måste att ha bra lagerbord och annat. 

Om du känner att det är dags att satsa på en effektiv och säker lagermiljö så finns det bra lagersystem och lagerinredning hos BLS. Deras system kan anpassas utifrån eran verksamhet och era produkter. Läs mer på deras egen hemsida. 

5 Oct 2020

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.