Fönsterbyte kan vara en bra investering

Att byta ut gamla fönster i ditt hem kan vara en klok investering, särskilt om du väljer högkvalitativa och hållbara fönster som kan hålla i många år. Hos Fönsterfabriken kan du  bland annat hitta hållbara kompositfönster för ditt hem. Hos dem finns det även fönster från Schüco samt att de har systemlösningar för fönster, dörrar, fasader, skjutsystem, säkerhetsteknik och solskydd.

Schüco fönster - en investering i hög kvalitet

Schüco fönster - en investering i hög kvalitet, det är en sak som är säker. Dessa fönster kombinerar fördelarna med aluminium och PVC. Dessa fönster är även mycket stabila och motståndskraftiga mot väder och vind. Sedan är det så att dessa fönster kräver inte så  mycket underhåll heller. 

Schücos fönster med aluminium utsida finns också att hitta hos Fönsterfabriken. Hos dem kan du även hitta ett unikt alu-inside system som används till bland annat passivhus för enkla energismarta lösningar.

Det som Schücos fönster utmärker sig för det är sina detaljer och estetik. 

Minska dina värmekostnader

Byte av fönster kan även vara en investering på det vis att du kan då sänka dina kostnader för värmen. Har du gamla fönster som läcker ut värmen så kan det bli dyrt. Det du bör satsa på då är energieffektiva fönster. Fördelen med nya fönster är att de har bra isoleringsvärden samt bra tätningar. Det hjälper till att hålla värmen, inne, där den ska vara. 

Så vill du göra en bra investering, på olika sätt se då över om det är läge att byta fönster. 

24 Mar 2023

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.