Flyttstädningen är viktig

Oavsett om det är så att du ska flytta från lägenhet till hus, eller från ett hus till något annat, så är det så att en flyttstädning måste göras. Det som kan skilja är att du säljer huset och avtalar bort att städa efter flytten. Det är dock vanligt att det ska så att säga ingå. Flyttar du från en lägenhet så är det krav på flyttstädning. Du kan få flyttstädning Jönköping gjort av en städfirma, om det är så att du känner att du inte vill eller inte har tiden själv att göra det. 

Städning från golv till tak

En flyttstädning är inte som att städa lite till helgen där du bor. Det är en städning som är mycket noggrannare än så. I stort sett innebär det att du ska städa från golv till tak och allt däremellan så som lister, karmar, dörrposter, fönster, element och så vidare. Det är inte fel att använda en checklista, det så att du inte missar något. Det är ju en hel del som måste städas. Se till att du har gott om tid till städningen, då det alltid tar längre tid än vad du tror.

Anlita en städfirma

För den som inte har lust eller tid, så går det utmärkt att anlita en städfirma Motala för att göra flyttstädningen. Städfirmor är experter på att städa och kan därmed göra det snabbt och effektivt. Dessutom kan du nyttja RUT-avdraget så att det inte kostar allt för mycket. 

18 Sep 2020

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.