Få in pengar snabbt i företaget?

Idag finns det både små och stora byggfirmor. Det de alla har gemensamt är att de ska betala egna fakturor så väl som få betalt för det jobb de gör. Ibland är det dock så att det kan bli ett hack mellan att man får betalt för jobbet och de fakturor man själv måste få in pengar till. Det är inte ovanligt att det drabbar mindre företag. Som tur är går det att fixa detta på ett bra sätt och det utan att ta ett lån eller bli sen med betalningen. Det man gör är att sälja fakturor. Då tar man de fakturor som är till ens egna kunder, och säljer fakturorna vidare till ett bolag som syslar med factoring. Factoring handlar om en mängd olika saker inom det ekonomiska och det är vad olika factoringbolag sysslar mer. Det är bland annat sälja fakturor, fakturaköp, belåning av faktura, och mycket mer. 

Tryggt och säkert

Många små företag kan känna en otrygghet att de inte har likvida medel att röra sig med. Men genom att ha kontakt med ett factoringbolag, som sysslar med factoring så slipper man oroa sig. Det är bara att sälja fakturor så snart ni har behov av att snabbt få in pengar till företaget. Detta kan både stora och små byggfirmor och andra företag göra om de vill. Det är ett smart och smidigt sätt att få in de pengar man behöver, och det typ ganska omgående.

23 Apr 2018

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.