En bra väska är ett måste

Det händer att man som byggarbetare får resa en del i jobbet. Det om man ska bygga eller göra en konstruktion på en plats som ligger en bra bit från hemmet. Då får man packa ner det man behöver i en väska. Det är därmed bra att ha en väska som funkar i alla lägen. En väska jag själv gillar är min Björn Borg väska. Den har jag med mig när jag ska resa bort och bo på andra platser när jag jobbar, men den fungerar lika bra på semesterresan, som när jag ska till gymmet. Den fungerar även bra att ha varje dag med sig till jobbet, med ombyte, en termos och lunchlåda. Om även du vill ha en väska från Björn Borg, köp den via www.cashbacker.se. Då får du pengar tillbaka.

Björn Borg är ett bra märke

Björn Borg var ju en duktig tennisspelare och under 80-talet kom det ett gäng med sportkläder som bär hans namn. Idag finns det en massa produkter och inte bara Björn Borg väska. Jag har själv en del saker med detta märke hemma faktiskt. Flera av sakerna har jag köpt via just Cashbacker, då de kan erbjuda pengar tillbaka varje gång man handlar. Det finns fler än 700 butiker som är anslutna till dem. Det gör att man kan shoppa det mesta man behöver, via deras sida och sedan få pengar tillbaka på alla de köp man har gjort. 

12 Apr 2019

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.