Effektiv kylning för stora lokaler

Var behöver man ha kylsystem som är av lite större dimensioner och med stor pålitlighet? Jo i affärer där matvaror inte får bli varma. I stora centrallager som förvarar mat till sagda butiker och även på industrier där det inte får vara för varmt inomhus. Vill man ha funktionalitet tillsammans med pålitlighet ska man vända sig till en av de bästa på marknaden. Det finns ett flertal olika leverantörer av sådana här konstruktioner för kyla och en som vi vill rikta strålkastaren emot heter Huurre. De konstruerar och levererar kyllösningar för både små och stora behov och det med ett klimatsmart tänk som gör att de tar höjd för framtida miljökrav samtidigt som de följer dagens krav. 

En bra samarbetspartner

De kan också erbjuda kylservice för de allra flesta typer av kylanläggningar. Det spelar ingen roll om det är deras egna konstruktioner eller någon du redan har från en annan leverantör. De sköter löpande service i enlighet med ett serviceavtal som ni upprättar tillsammans och visar det sig att det blir mer ekonomiskt att byta ut systemet än att laga det så kommer de med en offert på hur mycket det skulle kosta. I dagens samhälle när miljötänk och det ekologiska fotavtrycket är viktigt så är det bra att alltid fokusera på de mest miljövänliga alternativen. Det gäller även kyldiskar, kylanläggningar och andra kylaggregat. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer om du är i behov av service av din kylanläggning, eller om du är på jakt efter en helt ny. 

18 Aug 2018

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.