Du har väl en skruvdragare?

Hemma är det rätt bra att ha ett gäng med verktyg. De flesta har hammare, ett par skruvmejslar, någon såg, kanske en borrmaskin. Men det kan vara rätt smidigt att ha en skruvdragare med. Den gör jobbet med att skruva så mycket enklare än att göra det med en vanlig skruvmejsel. Om du vill jämföra olika skruvdragare, kika då gärna in på Bäst I test-guiden

Hitta en bra skruvdragare

Om du inte har en skruvdragare än, så kan det ju vara en god idé att köpa dig en. Det finns dock lite saker att titta på, då du ska välja. Om det är en sladdlös variant, kolla då vad den har för batteritid. Det är inte så skoj om den inte klarar av mer än ett par skruvar innan det är dags att ladda den igen.

En annan sak att kolla det är effekt. Det är hur mycket kraft den har. Det spelar ju roll i hur bra du kan skruva med den. 

Att den är bekväm att använda är även viktigt, så det kan vara bra att satsa på en som är ergonomiskt utformad. 

Sedan är det även bra att kolla hur många olika dragarhuvuden den kommer med, om den har en lampa samt om det finns en väska att ha allt i. Sedan är det så klart även bra att fundera på vad det är den får kosta i pris för din del.

17 Sep 2022

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.