Det moderna hemmet - Vissa saker ska bara funka

När du vrider på kranen i köket ska det komma vatten, när du trycker på lampknappen ska det lysa och när du sätter på din TV så ska det inte bara vara svart eller brusa. Vi ser detta som en självklarhet. För bara 100 år sedan, när mormors mor var ung, så var de glada om de slapp skotta snö innan de gick till utedasset på vintern... Men så är det också att leva i det moderna samhället. Vi är väldigt bortskämda med att saker och ting fungerar, och det ska fungera på direkten. Det är därför också viktigt att man väljer rätt installatör och servicepartner när det gäller fastighetsnära tjänster som TV, bredband och styr- och reglertjänster i Stockholm. 

Vi tipsar

Oavsett om det handlar om nybyggnationer eller om hus som ska uppdateras så är det viktigt att man väljer rätt när man ska installera datanätverk, infrastrukturer och TV-plattformar. CLS Elektronik har lång erfarenhet, och välutbildad personal, och kan fixa detta åt de allra flesta kunder i Stockholm. De kan också se till att bygga upp en bra plattform där ditt hus får en mer allsidig samling med tjänster. Som passersystem, övervakning, larm och ovan nämnda styr- och reglertjänster, TV, bredband och andra fastighetsnära tjänster. Om du är hyresvärd, eller om ni är en BRF i Stockholm så kan ni kontakta dem direkt på deras hemsida som ni hittar här: clselektronik.com och genom att klick på "vem är du?" så får du rätt hjälp. 

 

20 Jan 2020

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.