Är det dags att riva köket?

Känns det som om det är dags att köket få ren ansiktslyftning eller rent av att du vill riva kök och ge det ett helt nytt utseende? En köksrenovering kan låta enkel, men det är ett ganska stort projekt. Ska du riva köket själv, eller anlita nån, eller ska du kanske helt enkelt satsa på att göra lite ändringar bara, för att få det nytt och fräscht?

Vad kostar det att renovera ett kök?

Vad det kostar att renovera ett kök, beror på. Det kan kosta ett par tusen, till flera hundra tusen. Allt beror på hur mycket renovering du ska göra, om du ska riva ut allt och sätta in nytt, eller bara göra om vissa delar av köket. Det är bra att sätta en budget på vad det får kosta att göra ordning ditt kök. En totalsumma är bra att fördela på olika saker som material, arbete och vitvaror. Lämna även ett utrymme för oväntade kostnader som kan uppstå.

Förnya köket med små enkla tips

Om du inte har pengar till att riva köket och helrenovera så går det ju så klart att med små medel gör om köket så att det blir lite nyare och lite fräschare. I denna artikel från Sköna Hem, finns en massa bra tips. Det är allt från att byta ut detaljer till att måla om till att se över inredningen du har i ditt kök. Det är inte alltid du behöver renovera totalt för att få en förändring.

9 Feb 2018

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.