Är det dags att flytta?

Är det så att du äntligen har byggt färdigt ditt drömhus, eller kanske fått nycklarna till det hus du valde att köpa? Då är det dags för den stora flytten. Det är förknippat med både glädjen och en del måsten. Det du ska fundera på är om du ska flytta allt själv, på egen hand eller om du ska anlita en firma som gör det åt dig. Ska du flytta långt är det alltid bra att satsa på firma, som kan ta allt i en enda lastbil. Sen utöver att flytta dina saker från gamla stället till nya så är det ju flyttstädning som måste göras. Är det en lägenhet du ska flytta från så kommer en besiktning göras av hyresvärden. Då är det bra om en noga städning har gjorts.

Få hjälp med flyttstädningen?

Oavsett om du flyttar kort bit eller långa avstånd så kan det vara skönt att lämna över ansvaret för flyttstädning Stockholm till en städfirma. En sådan är Stadenergi, som erbjuder flyttstädning, så väl som andra städningar. Vid en flytt är det ju som sagt mycket annat som ska ordnas. Samt att att göra en flyttstäd, det tar tid och det kräver att man är noggrann. Den noggrannheten kan du få genom att anlita Städenergi som din städfirma. Det gör att du kan använda din tid till andra saker som ska göras runt din flytt. Glöm inte av att du även ska se till att ändra adress, flytta abonnemang och så vidare!

 

22 May 2018

En blogg om plåt & betong

Välkommen till denna lilla blogg där vi fokuserar på byggbranschen. Här diskuterar vi material, arkitektur och arbetsmetoder. Byggbranschen är stor och bloggarna som behandlar bara denna lyser med sin frånvaro, så det är på tiden att den ges lite utrymme i en egen blogg - för det finns mycket att belysa och diskutera. 

Jag som skriver här har själv arbetat i byggbranschen i över 20 år, så min erfarenhet är gedigen. Det finns mycket positivt att säga om den svenska byggbranschen, men även solen har sina fläckar. När det gäller säkerhet och arbetsvillkor är vi bland de bästa i världen, så jag är sannerligen en stolt yrkesman.